Näin Binanceen rekisteröityminen onnistuu!

Binance on artikkelin kirjoitushetkellä maailman suurin kryptovaluuttojen pörssi. Kasvu jatkuu viikosta toiseen, sillä esimerkiksi tammikuun 10. päivä 2018, Binanceen rekisteröityi yli 240 000 käyttäjää yhden tunnin aikana. Tahti on huima! Ja siksi me haluammekin tarjota sinulle oppaan siihen, miten rekisteröityä Binanceen. Lue arvostelu ja kokemuksiamme alta!

Suurimmat plussat:

  • Valtava valikoima kryptovaluuttoja aina BitCoinista ja Ethereumista pieniin altcoineihin
  • Erittäin toimiva verkkosivu + mobiilisovellus
  • Hinnat markkinatasoa, ei isoja eroja muihin kauppapaikkoihin
  • Hyvät ja helppokäyttöiset graafit
  • Nykyään mahdollisuus ostaa kryptoja suoraan luottokortilla!

Suurimmat miinukset:

  • Osalla kolikoista korkeat nostomaksut (Binance luvannut tähän kehitystä)
  • Englanti ei täydellistä (kyseessä kiinalainen pörssi, jonka pääkieli on kuitenkin englanti)

Luo tili Binanceen

Binanceen rekisteröityminen on helppoa ja turvallista. Aikaisemmin kaupankäynti sivustolla onnistui vain kryptovaluutoilla. Onneksi Binance on nyt lisännyt palveluunsa mahdollisuuden ostaa kryptovaluuttoja suoraan luottokortilla. Ikävä kyllä pankkitalletukset eivät vieläkään onnistu. Jos siis haluat ostaa isoja määriä kryptoja kerralla, kokeile esimerkiksi Coinbasea.

Näin luot uuden tilin Binanceen

Siirry ensin sivustolle Binance.com ja klikkaa yläreunasta ”Register”.

Binance rekistöiryminen & uuden tilin luominen

Lisää kaikki pyydetyt tiedot: sähköpostiosoitteesi, salasanasi ja salasanan vahvistus. Jätä ”referral” kohtaan siinä oleva numero, niin saat $8 ilmaiseksi kun käyt kauppaa yli 85 dollarin arvosta.

Uusi tili Binanceen

Mene sähköpostiisi ja vahvista sähköpostiosoitteesi klikkaamalla linkkiä vastaanottamassasi vahvistusviestissä.

Noin! Sinulla on nyt tili Binancessa. Seuraavaksi sinun tarvitsee siirtää tilillesi jotakin kryptovaluuttaa – esimerkiksi Bitcoinia tai Ethereumia. Alla ohjeet miten talletus onnistuu.

Bitcoinin / Ethereumin talletus Binanceen

Jotta voit käydä kauppaa Binancessa, pitää sinun tallettaa sinne ensin varoja. Tämä onnistuu siirtymällä kohtaan ”Funds” ja sitten ”Deposit Withdrawals”.

Binance talletus

Tämän jälkeen etsit sen valuutan, jota haluat käyttää tallettamiseen. Alla löytyvässä kuvassa esimerkkinä Ethereum. Voit käyttää hakukenttää apunasi löytääksesi oikean valuutan. Klikkaa tämän jälkeen ”Deposit”.

Binance Ethereum siirto

Näet nyt ”Deposit Address” eli talletusosoitteen. Tämä on vähän kuin ”tilinumerosi”. Tarvitset sitä varojen siirtämiseen. Kopioi se leikepöydälle. Siirry seuraavaksi pörssiin, jossa olet ostanut luottokortilla tai pankkitalletuksella kryptoja. Hyvä esimerkki on Coinbase, jossa voit ostaa Bitcoinia, Ethereumia, Litecoinia ja Bitcoin Cashia suoraan luottokortillasi.

Deposit Address eli osoite talletukselle

Klikkaa Coinbasessa ”Accounts” ja valitse oikean tilin kohdalta ”Send”. Kopioi nyt leikepöydältäsi Binance-tilisi talletusosoite ja lisää se ”Recipient” kenttään. Valitse paljonko haluat siirtää varoja Binanceen ja klikkaa ”Continue”. Näet talletuksen Binancessa muutamassa minuutissa. Verkosto vahvistaa siirtosi ennen kuin saat varat käyttöösi.

Ethereumin lähetys Binanceen

Kryptovaluutan ostaminen Binancessa

Nyt kun tililläsi on jo varoja, on aika käydä kauppaa Binancessa. Henkilökohtaisesti suosittelemme kaikkia aloittelijoita käyttämään pörssin niin sanottua Basic- eli perusversiota. Siirry takaisin Binance.com:iin ja klikkaa ”Exchange” ja sitten ”Basic”.

Binance Exchange Basic-versio

Valitse oikeasta reunasta ensin millä valuutalla olet ostamassa. Jos siirsit Bitcoinia valitse BTC, jos siirsit Binanceen Ethereumia valitse ETH. Tämän jälkeen etsi haluamasi kryptovaluutta. Alla olevassa kuvassa me olemme valinneet ostokohteeksi Vergen (XVG).

Kryptovaluuttaparin valitseminen

Siirry sivulla alemmas. Valitse sitten ”Limit” tai ”Market”. Market tarkoittaa, että ostat haluamaasi kryptoa parhaaseen tällä hetkeen tarjottuun hintaan suoraan markkinasta. Limit vastaavasti mahdollistaa tarkan hintatarjouksen asettamisen (valitset siis itse mitä tarjoat). Aloittelijalle Market on helpomi, koska silloin sinun ei tarvitse miettiä tämän hetken tarkkoja hintoja – sinä vain haluat ostaa nykyhinnalla. Täytä ”Buy” puolen kenttiin haluamasi summat ja klikkaa ”Buy XVG” (tai mitä tahansa kryptovaluuttaa oletkaan ostamassa).

Kryptovaluutan ostaminen Binancesta

Kun olet vahvistanut ostoksen, voit siirtyä jälleen kohtaan ”Funds” ja ”Deposit Withdrawals”. Täältä näet paljonko sinulla on mitäkin kryptovaluuttaa ja mikä niiden tämänhetkinen arvo on sekä Bitcoineina että dollareina.

Kun haluat nostaa varoja Binancesta pankkitilille, toimi päinvastaisessa järjestyksessä. Myy altcoinit pois, siirrä ETH / BTC Coinbaseen ja nosta Coinbasesta euroja takaisin pankkitilillesi.

Onko Binance turvallinen?

Kyllä. Binance on maailman suurin kryptovaluuttojen pörssi ja käyttää valtavasti aikaa ja rahaa turvallisuuden kehittämiseen.

Onko Binance suomalainen?

Ei. Binance on alun perin kiinalainen yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee nykyään Maltalla. Tästä johtuen Binance noudattaa EU-lainsäädäntöä suomalaisten kohdalla

Miten voin nostaa varoja?

Sinun tulee lähettää kryptovaluutat Binancesta toiseen pörssiin, esimerkiksi Coinbaseen, josta voit vastaavasti nostaa varat suoraan euroina pankkitilillesi. Varojen nostaminen Binancesta suoraan tilille ei onnistu.

Binance ei juuri nyt hyväksy uusia käyttäjiä. Mitä teen?

Suuren suosionsa myötä, Binancen on pitänyt rajoittaa uusien tilien luomista. Uusia käyttäjiä lisätään pörssiin joka ikinen päivä, mutta välillä rekisteröityminen laitetaan ”pauselle”, jotta pörssi voi varmistaa toimintansa eikä servereitä ylikuormiteta.

Suositus: Kokeile myöhemmin illalla uudestaan. Jos rekisteröityminen ei onnistu silloinkaan, kokeile aamulla aikaisin uudestaan. Moni suomalainen käyttäjä on kertonut onnistuneesta rekisteröitymisestä nimenomaan aamulla.

Binancen tiimi kehittää pörssiä koko ajan. Serverit on päivitetty useaan otteeseen. Jos kehitys jatkuu samanlaisena, on todennäköistä, että uusien tilien luominen laitetaan tauolle aina aika ajoin. Tästä ei kannata hätääntyä. Kuten yllä totesimme, kokeile joko samana tai seuraavana päivänä uudestaan. Vielä vuoden 2018 alkupuolella kryptovaluuttojen käyttö on vasta alkutaipaleella, joten on täysin mahdollista – meidän mielestämme jopa toivottavaa – että käyttäjämäärien kasvu jatkuu huimaa tahtia.

Omia kokemuksia Binancesta

Olemme itse käyttäneet Binance-pörssiä kryptovaluuttojen ostamiseen ja myymiseen jo jonkin aikaa. Ainakin tähän mennessä kokemukset ovat olleet pelkästään positiivisia. Pörssiin rekisteröityminen on helppoa. Aikaisemmin tosin tilin avaaminen saattoi viedä pitkään, kun kryptovaluuttahuuma viime vuoden puolella sai tuhansittain ihmisiä ryntäämään palveluun avaamaan uutta tiliä. Palvelu ylikuormittui hetkellisesti. Tilanne on kuitenkin nyt tasoittunut ja rekisteröinti sivustolle on nykyisin auki käytännössä koko ajan.

Varojen siirtäminen Binanceen tuntuu myös toimivan kuin junan vessa. Ainakaan meillä ei ole ikinä jäänyt mitään valuuttaa jumiin tai eksynyt väärään paikkaan. Kaikki siirrot ovat tulleet perille nopeasti. Olemme pääasiassa käyttäneet Ethereumia siirtoihin. Ostaminen ja myyminen on samaan tapaan täysin saumatonta ja viiveitä tai ongelmia ei ole esiintynyt.

Kokonaisuudessaan kokemus on ollut hyvä. Pörssi on helppokäyttöinen, edullinen ja luotettava. Ainut miinus on ICO:jen puuttuminen, mutta siihen käyttöön onkin olemassa sitten muita pörssejä. Sinällään tämä arvostelu ei anna ehkä lukijoille paljon, koska kritiikki puuttuu lähes kokonaan.

Yhteenveto

Binance on kaupankäynnin arvoltaan maailman suurin kryptopörssi. Sillä on jo miljoonia käyttäjiä ympäri maailman ja käyttäjämäärä kasvaa koko ajan. Tämän artikkelin ohjeet ja vinkit ovat auttaneet sinua luomaan tilin Binanceen ja aloittamaan kaupankäynnin. Binanceen rekisteröityminen on helppoa ja turvallista. Tilin luominen on maksutonta.

Luo tili Binanceen