Miten ostaa kryptovaluuttoja luottokortilla

Miten ostaa Bitcoineja luottokortilla? Lue ohjeet!

Oletko valmis ostamaan Bitcoineja? Tai muita kryptovaluuttoja? Mutta et kuitenkaan halua käyttää yhtä käteisellä toimivista automaateista, etkä halua siirtää suuria määriä rahaa pankkisiirrolla? Bitcoinien ostaminen luottokortilla on yksi helpoimmista ja nopeimmista tavoista sijoittaa kryptovaluuttoihin; joskaan se ei ole missään nimessä edullisin tapa.

Tässä artikkelissa esittelemme helpoimman tavan ostaa kryptovaluuttoja kuten Bitcoinia, Bitcoin Cashia, Litecoinia ja Ethereumia luotto- eli pankkikortilla.

Luottokortilla ostamisen etuja:

 • Helppoa: lisäät vain kortin sivustolle ja olet valmis ostamaan virtuaalivaluuttoja
 • Nopeaa: kun korttisi tiedot on lisätty tilillesi, itse ostaminen vie vain joitakin sekunteja

Luottokortilla ostamisen miinuksia:

 • Kulut: kulut ovat korkeammat kuin esimerkiksi SEPA-pankkisiirroilla
 • Ostorajoitukset: useimmat pörssit rajoittavat luottokorttiostoja viikko- tai kuukausitasolla, esimerkiksi Coinbase 750€ viikkoon

Hyvä valinta: Coinbase

Jos haluat ostaa Ethereumia, Litecoinia, Bitcoin Cashia tai Bitcoinia luottokortilla, Coinbase hyvä valinta. Coinbase on yhdysvaltalainen kryptopörssi, jonka kautta ostat virtuaalivaluuttoja suoraan euroilla. Voit siirtää Coinbase-tilillesi rahaa pankkitalletuksen avulla tai lisätä tilillesi pankkikortin ja ostaa kryptoja suoraan sillä.

Coinbase on:

 • Helppo ja turvallinen käyttää
 • Suosittu ja kasvaa jatkuvasti
 • Yhdysvaltain viranomaisten valvoma
 • Aloittelijalle hyvä valinta

Coinbase veloittaa luottokortilla tehdyistä ostoista yleisesti 3,99 % (normaalisti, mutta riippuen oston suuruudesta ja laskentatavasta). Summa on suuri, jos tarkoituksenasi on siirrellä euroja paljon edestakaisin ja käyttää luottokorttia ostamiseen usein. Tällöin pankkisiirto ja eurojen pitäminen Coinbase-tilillä on selvästi halvempaa kuin kortin jatkuva vinguttaminen.

Lue tästä miten Coinbase rekisteröityminen hoituu helposti muutamassa minuutissa.

Siirry Coinbaseen tästä
(saat $10 arvosta Bitcoinia, kun rekisteröidyt linkkimme kautta ja teet yli $100 oston)

Yksi kommentti

 1. Ari Frisk
  Ari Frisk at |

  Moi!
  Miksi coinbase kysyy tilitietoja, vaikka ohjeissa ei sellaista ole, passin sain vahvistettua, mutta nuo tilitiedot 3kk ajalta ovat aika haastavat saada mahtumaan yhteen kuvaa.

  Reply

Jätä kommentti