Electroneum kryptovaluutta

Electroneum: Mobiili kryptovaluutta – louhinta puhelimella

Electroneum on täysin mobiili kryptovaluutta! Tiimin ajatuksena oli luoda altcoin, joka rikkoo rajoja sen helppouden avulla. Älypuhelimet yleistyvät maailmalla kovaa tahtia – niin rikkaissa kuin köyhissä maissa – ja täysin mobiili kryptovaluutta mahdollistaa nopeat varojen siirrot nopeasti ja turvallisesti täysin globaalisti.

Electroneum eli ETN pohjautuu Moneron koodiin. ETN on siis lohkoketjuihin perustuva hajautettu maksuväline, joka on tarvittaessa anonyymi. Halutessasi voit käyttää Electroneum-siirtoihin ”stealth-osoitetta” eli kertakäyttöistä julkista avainta. Kaverisi lähettää varat kertakäyttöiseen osoitteeseen, josta sinä kotiutat varat omaan lompakkoosi kertakäyttöisellä yksityisavaimella (private key).

ETN-siirrot ovat nopeita ja siirtokulut ovat minimaaliset.

Electroneum louhinta puhelimella

Asennus & aloittaminen

Voit aloittaa Electroneumin louhinnan puhelimellasi muutamassa minuutissa. Alta löydät nopeat ohjeet, joita seuraamalla saat käyttöösi lisäksi 1 % bonuksen.

Electroneum-louhinta ei edellytä henkilöllisyyden varmentamista eli sinun ei tarvitse lähettää sovelluksen kautta kuvaa passistasi tai tietoa henkilöllisyydestäsi.

Vielä tällä hetkellä louhiminen onnistuu vain Android-puhelimilla. iOS-sovellus on kuitenkin tiettävästi tulossa pikapuoliin ulos.

Seuraa ohjeita:

  1. Ensin, lataa applikaatio tästä!
  2. Kun sovellus on latautunut, klikkaa ”Sign up” luodaksesi uuden käyttäjätilin. Samalla avaat itsellesi Electroneum-lompakon automaattisesti.
  3. Kirjaudu sisään Facebook-tilisi tiedoilla tai lisää sähköpostiosoite.
  4. Seuraavaksi sovellus pyytää sinua varmentamaan laitteesi. Siirry sähköpostiin puhelimellasi ja klikkaa viestin sisältämää linkkiä.
  5. Linkki siirtää sinut Electroneum-kotisivulle. Kirjaudu sisään tunnuksillasi. Näin laitteesi varmentuu.
  6. Seuraavaksi sinun tulee luoda itsellesi 5-numeroinen PIN-koodi. Valitse koodi niin, että muistat sen varmasti.
  7. Siirry takaisin mobiiliapplikaatioon ja klikkaa ”Start mining”.

Lunasta bonus!

Saat 1 % bonuksen kaikelle louhimallesi ETN:lle, kun teet seuraavasti.

  1. Avaa sovellus ja klikkaa ”Earn Free Coins”.
  2. Klikkaa ”Enter A Code” -nappulaa.
  3. Lisää koodi 755CDD ja klikkaa ”SUBMIT”.

Vaihtoehtoisesti voit klikata ”SCAN A CODE” ja skannata alta löytyvän QR-koodin.

Electroneum bonus

Miksi Electroneum kiinnostaa?

Kännykällä toimiva hajautettu maksujärjestelmä, joka on käytännössä lähes kaikkien saatavilla. Mikä siinä ei kiinnostaisi? Electroneum:n perusajatuksena on mahdollistaa kaikille pääsy tähän kolikkoon ja antaa syrjäkylienkin asukkaille mahdollisuus louhia kryptovaluuttaa laitteillaan. Electroneum-koodi varmistaa, että puhelin ei ylikuormitu, vaan sen algortimi pyrkii hyödyntämään CPU:sta sen tehon, mitä juuri nyt ei tarvita muihin tehtäviin.

Sovelluksen kautta Electroneumia on helppo louhia, siirtää ja vastaanottaa. Lisäksi applikaatio pyrkii kannustamaan käyttäjiään jakamaan sovellusta muille. Jokainen kaverin mukaan kutsunut saa bonuksen sekä itselleen (5 % siitä arvosta, jonka kaveri louhii) ja kaveri saa itsekin 1 % lisää ETN:ää louhimansa päälle. Bonus auttaa sovellusta leviämään ja näin lisää myös koko verkon louhintatehoa.

Myönnettäköön, että mobiililouhinta on kuitenkin suhteellisen tehotonta. Tuotot ovat joitakin dollareita kuukaudessa. Sillä ei siis länsimaissa ianakaan pääse rikastumaan. Lisäksi Electroneumin louhiminen kännykällä ei itse asiassa vahvista uusia lohkoja lohkoketjuun.

Jätä kommentti