Miten & mistä ostaa EOS-kryptovaluuttaa? Lue ohjeet

EOS on lohkoketjuun perustuva teknologia, joka tähtää maailmanlaajuisen hajautetun käyttöjärjestelmän luomiseen. EOS.IO -järjestelmän päälle dappseja on helppo rakentaa ja laajentaa, sillä se kattaa tilit, autentikoinnin, tietokannat ja paljon muuta. Lopputulos on lohkoketjuihin perustuva alusta, joka pystyy potentiaalisesti käsittelemään miljoonia tapahtumia sekunnissa, poistaa kaikki käyttäjien kulut ja helpottaa dappsien julkaisua. Kaikki sovellukset voivat periaatteessa jakaa tarvittavia kirjastoja ja frameworkkejä sekä tarvittaessa keskustella keskenään. Näin sovelluskehitys on periaatteessa nopeampaa ja vähemmän teknistä.

EOS kilpailee Ethereumin kanssa DAPP-alustojen ”sarjassa”. Onko maailmassa tilaa molemmille vai viekö ”voittaja” lopulta kaiken?

Mistä ostaa EOS?

Voit ostaa EOS-coinia Binancesta. Binance on suosittu, turvallinen ja helppokäyttöinen kryptopörssi. Se ei kuitenkaan ota vastaan euro- tai dollarimääräisiä maksuja (niinkuin eivät monet muutkaan pörssit). Jos siis haluat ostaa EOS:ia, pitää sinun ensin luoda tili Binanceen ja Coinbaseen. Tämän jälkeen ostat Coinbasessa Bitcoinia tai Ethereumia ja siirrät sitä Binance-tilillesi. Sitten vain vaihdat Binancessa Bitcoinisi tai Ethereumisia EOS:iin.

Yksinkertaisesti:

  1. Luo tili Coinbaseen ja Binanceen.
  2. Osta Coinbasessa Bitcoinia tai Ethereumia euroilla.
  3. Lähetä BTC / ETH Binanceen.
  4. Vaihda BTC / ETH Binancessa EOS:iin

Osta EOS:ia Binancesta!

Hyvä muistaa

Kun ostat kryptovaluuttoja, kannattaa muistaa muutama perussääntö.

  • Kryptovaluuttojen myymisestä saadut myyntivoitot ovat Suomessa veronalaista pääomatuloa ja ne tulee ilmoittaa verottajalle.
  • Älä ota liian isoja riskejä! Virtuaalivaluutat ovat erittäin alttiita heittelyille. Älä siis sijoita niihin enempää rahaa kuin olet valmis häviämään.
  • Jos haluat pitää EOS-tokenisi satavarmassa tallessa, siirrä ne ostamisen jälkeen kylmään lompakkoon. Näin riski joutua hakkeroinnin uhriksi poistuu.