Facebook-kryptovaluutta

Initiative Q – kutsu & linkki – liity tästä

Initiative Q omien sanojensa mukaan rakentaa tulevaisuuden maksujärjestelmää. Q-maksuverkon on tarkoitus integroida viimeisten muutaman vuosikymmenen parhaat maksuteknologiat yhteen helppokäyttöiseen ja joustavaan verkkoon, jonka käyttö on nopeaa ja edullista.

Erilaisia maksuteknologioita ja -verkostoja on ollut olemassa jo vuosikausia, mutta kaikissa verkostoissa on ollut sama ongelma: myyjät eivät halua liittyä, koska käyttäjiä ei ole – ja käyttäjät eivät halua liittyä, koska myyjiä ei ole.

Initiative Q ratkaisee tämän ongelman liittämällä verkkoon oman uuden globaalin valuuttansa. Valuuttaa jaetaan ilmaiseksi niille, jotka liittyvät verkostoon ajoissa – ja näin taataan suuret käyttäjämäärät.

Liity tästä!

Miksi liittyä nyt?

  1. Mitä aikaisemmin liityt mukaan, sitä suuremman palkkion Initiative Q -valuuttaa saat.
  2. Se on ilmaista ja turvallista. Sinun tarvitsee vain antaa nimesi ja sähköpostiosoitteesi.
  3. Liittymällä verkostoon parannat koko verkoston mahdollisuuksia pärjätä. Mitä enemmän käyttäjiä, sitä todennäköisemmin verkosta tulee menestys.

Onko liittymisessä riskejä? Ei. Sinun ei tarvitse antaa Initiative Q:lle kuin nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoite tulee varmentaa klikkaamalla linkkiä varmistusviestistä, jonka saat liittyymisen jälkeen.

Lisäksi jo olemassa olevan käyttäjän (esimerkiksi meidän) tulee vahvistaa sinut käyttäjäksi. Miksi? Koska näin Initiative Q voi varmistaa, että liittyneet henkilöt ovat oikeita ihmisiä.

Vain yksi tili per käyttäjä

Muista, että voit Initiative Q:n käyttäsääntöjen mukaan luoda vain yhden tilin. Väärennettyjen tietojen käyttö tai esiintyminen toisena henkilönä voi johtaa kaikkien tiliesi poistamiseen.

Liittyminen on helppoa. Rekisteröinti onnistuu klikkaamalla linkkiä alta. Käytä esimerkiksi Facebook tai Twitter -tiliäsi Initiative Q -tilin luomiseen. Liity nyt ja lunasta omat valuuttasi heti.

Liity tästä!

Jätä kommentti