Intoken kryptovaluutta ostaminen ja sijoittaminen

InToken kryptovaluutta & Inbot Ambassador – globaali järjestelmä asiakkaiden löytämiseen?

Oletko kuullut vielä InToken-kryptovaluutasta? Moni on! Verkossa pöhistään taas uudesta tokenista, jonka tavoitteena on valloittaa maailma. Berliinissä päämajaansa pitävä Inbot on päättänyt uudistaa yhden maailman vanhimmista myynnin työkaluista: CRM-järjestelmän. Vaikka päämaja onkin Berliinissa, Inbotin perustaja on suomalainen Mikko Alasaarela, joka kuvaa Inbotin ideaksi CRM-järjestelmän turhan byrokratian ja työn karsimista AI-pohjaisella avustajalla. Inbot onkin oikeastaan ”älykäs myyntiavustaja” (intelligent sales assistant).

Inbot kuvaa palveluaan termillä ”Slack for sales”. Tuote ei siis ole suoranaisesti uusi CRM, vaan myyntiä avustava viestintäjärjestelmä. Isoilla yrityksillä palvelu toimii suoraan myyntiavustajana – pienemmille Inbot on applikaatio, joka täyttää kaikki viestintätarpeet ilman isojen CRM-järjestelmien jäykkyyttä.

Inbot Ambassador:ia yritys kuvaa AI-pohjaiseksi alustaksi luotettaville esittelyille. Alustan kautta ”ambassadorit” eli lähettiläät auttavat yrityksiä rakentamaan suhteita asiakkaisiin.

Luo ilmainen Intoken Wallet tästä

Saat 30 ilmaista InTokenia, kun luot lompakon ja liityt InToken Telegram-ryhmään.

Mihin Inbot tarvitsee InToken-kryptovaluuttaa?

Jotta järjestelmä toimisi mahdollisimman älykkäästi, tarvitaan sen ympärille globaali ammattilaisten ja ”lähettiläiden” verkosto.

InToken on bisnesesittelyjen ja suositusten kryptovaluutta. Yritykset ostavat InToken-kryptovaluuttaa. Ne tarjoavat sitä palkkioksi sinulle, kun esittelet heidät yrityksen tarvitsemalle ammattilaiselle tai potentiaaliselle asiakkaalle. Suosittelu käy todella kätevästi, sillä erillisiä sopimuksia tai pankkisiirtoja ei tarvita. Inbot Ambassador -alusta hoitaa InToken-siirrot onnistuneen suosittelun jälkeen.

Suosittelija voi sitten joko pitää InToken-kryptovaluutat itsellään, myydä ne perinteistä rahaa vastaan tai siirtää niitä kryptopörsseihin ja vaihtaa niitä muihin kryptoihin.

Miten toimii käytännössä?

  1. Inbotin People Graph löytää järjestelmästä yhteyshenkilön, joka tuntee potentiaalisen asiakkaan päätöksentekijän.
  2. Sinut esitellään Ambassadorille, joka tuntee päätöksentekijän.
  3. Ambassador esittelee sinut potentiaaliselle asiakkaalle.

Kaikki perustuu siihen, että lähettiläät ovat valmiita jakamaan omat yhteytensä alustan kanssa. Näin älykäs People Graph kykenee löytämään oikean ihmisen suositteluun. Inbot ei missään vaiheessa myy tai siirrä saamaansa dataa eteenpäin ilman sinun lupaasi.

Houkutin yhteyksien jakamiseen on tietysti InToken-palkkio, joka maksetaan ambassadorille automaattisesti, jos suosittelu tai esittely on johtanut puheluun tai tapaamiseen.

Kokonaisuudessaan InToken ja Inbot Ambassador -järjestelmä tuntuu mielenkiintoiselta projektilta, joka toivottavasti saavuttaa nopeasti suosiota. Kaiken keskiössä on asiakkaan kanssa viestiminen – ja kaikki turha byrokratia on karsittu pois.

Olemme jo itse rekisteröityneet käyttäjiksi, avanneet InToken-lompakon ja liittäneet yhteystietomme järjestelmään!

Luo ilmainen Intoken Wallet tästä

Saat 30 ilmaista InTokenia, kun luot lompakon ja liityt InToken Telegram-ryhmään.

Intoken ostaminen

Vielä tällä hetkellä Intoken-kryptovaluuttaa ei voi ostaa mistään pörssistä tai markkinapaikasta. Inbot.io -verkkosivuston perusteella virallinen Token Sale -myynti ei ole vielä alkanut. Kuten yltä kuitenkin voit lukea, saat InToken-kryptovaluuttaa ilmaiseksi airdrop-tyyliin vielä ainakin maaliskuun 2018 loppuun asti. Päivitämme artikkelia, kun tiedämme mitä kautta Intoken ostaminen onnistuu myöhemmin ja mitkä kryptopörssit ottavat sen tarjontaansa.

Jätä kommentti