KuCoin: Rekisteröityminen ja ohjeet uusille käyttäjille

KuCoin on kryptovaluuttojen markkina, jossa voit ostaa ja myydä kymmenittäin erilaisia coineja. Pörssin ovat perustaneet aikaisemmin alan jättiläisissä (esimerkiksi Ant Financial ja GF Securities -firmoissa) työskennelletteet lohkoketju-intoilijat. Tässä artikkelissamme kerromme miten KuCoin-rekisteröityminen onnistuu helposti. Annamme uusille käyttäjille ohjeet sivuston käyttöön.

KuCoinin oma tavoite on tarjota käyttäjilleen digitaalisten valuuttojen transaktiot muita turvallisemmin ja kätevämmin – yhdistäen maailman kaikki parhaat kryptovaluutat yhden alustan alle.

Yksi KuCoinin mielenkiintoisimmista puolista onkin sen kolikkotarjonta: pörssistä löytyy runsaasti pienempiä vähemmän tunnettuja kryptoja, joita ei saa vielä mistään muualta. Toki näiden pienten kolikoiden ostaminen on aina erittäin spekulatiivista – osa niistä ei ikinä lähde lentoon, mutta toisaalta osassa on potentiaalia räjähdysmäiseen nousuun.

Rekisteröidy KuCoiniin tästä

1. Siirry sivustolle

KuCoin rekisteröityminen

Siirry tästä sivustolle www.kucoin.com. Linkki aukeaa uudessa ikkunassa, jotta voit helposti liikkua edestakaisin KuCoin-sivuston ja oppaamme välillä.

Klikkaa oikeasta ylälaidasta ”Sign up”.

2. Täytä pyydetyt tiedot

Rekisteröityminen KuCoiniin on todella helppoa!

Ensin saat eteesi pitkän listan ”Terms of Use” -sääntöjä. Skrollaa sivun alaraitaan ja valitse, että olet lukenut ja hyväksynyt säännöt.

Seuraavaksi sinulta pyydetään sähköpostiosoitetta ja salasanaa. Anna ne ja klikkaa ”Next”-nappulaa.

KuCoin sähköposti

Muista tarkistaa roskapostikansiosi! Joskus KuCoinin lähettämä sähköposti saattaa päätyä roskapostiin, vaikka se ei sitä olekaan.

3. Varmenna sähköpostiosoitteesi

Siirry omaan sähköpostiisi (esim. Gmail) ja klikkaa saamastasi sähköpostista linkkiä varmentaaksesi sähköpostiosoitteesi.

4. Kirjaudu tilillesi

Nyt voit jo kirjautua sisään tilillesi sähköpostiosoitteellasi ja valitsemallasi salasanalla.

5. Lisää 2FA-varmennus

2FA eli 2 Factor Authentication

Aivan kuten kaikkien muidenkin kryptopörssien kanssa, myös KuCoinissa kannattaa ehdottomasti ottaa käyttöön niin sanottu 2-Factor Authentication (2FA) eli kaksivaiheinen tunnistautuminen. KuCoinissa 2FA hoituu Google Authenticator -sovelluksen kautta. Asenna Google Authenticator puhelimeesi ja seuraa KuCoinin antamia ohjeita. Seuraavalla kerralla, kun kirjaudut sisään, sinulta pyydetään salasanan lisäksi myös Google Authenticatorin näyttämää PIN-koodia. Koodi vaihtuu minuutin välein.

6. Tallenna varoja

KuCoin talletus

Sivun yläreunasta löydät kohdan ”Assets” ja sen alta ”Deposit”. Klikkaa sitä. Saat eteesi tiputusvalikon, josta voit valita mitä kryptovaluuttaa haluat tallettaa KuCoiniin. Etsi haluamasi kolikko (esim. BTC tai ETH) ja saat eteesi talletusosoitteen.

Siirry toiseen pörssiin, esimerkiksi Coinbase tai Binance. Valitse niistä mitä valuuttaa olet lähettämässä, anna KuCoin-osoitteesi ja klikkaa ”SEND”. Varat siirtyvät KuCoiniin varmennusten jälkeen.

KuCoin kokemuksia

Kokemuksiemme perusteella KuCoin on hyvin toimiva ja luotettava pörssi, joka ainakin toistaiseksi on ollut erittäin turvallinen käyttää. KuCoin on kasvanut vauhdilla, mutta silti talletukset ja nostot tapahtuvat nopeasti ja järjestelmä tuntuu pyörivän rasvattuna.

Asiakaspalvelu ei ole maailman nopein vastaamaan pyyntöihin, mutta harvemmin sitä tuleekaan tarvittua. Mikäli palvelu jostain syystä on alhaalla tai kärsii teknisistä ongelmista, saat siitä tiedon sekä Twitterin että KuCoin Reddit-sivun kautta.

Positiivisin kokemus KuCoinista on pörssin oma aktiivisuus uusien kryptovaluuttojen lisäämisessä listalle. Pörssi lisää uusia kolikoita listoilleen käytännössä joka ikinen viikko ja usein pienet ICO:t aloittavat juuri nimenomaan KuCoinista.

Turvallisuus

KuCoin-pörssi hyödyntää 2FA eli Two Factor Authentication -järjestelmää. 2FA täytyy itse aktivoida – ja suosittelemme ottamaan sen heti käyttöön. Kaksivaiheinen autentikointi varmistaa, että tilisi varoihin ei päästä käsiksi, vaikka käyttäjätunnuksesi ja salasanasi vuotaisivatkin häkkerien käsiin.

Lisäksi pörssi on ottanut nyt käyttöönsä niin sanotun ”turvasanan” sekä turvakysymykset, joiden avulla varmistetaan, että tilille on kirjautunut oikea käyttäjä ja hänen toimensa voidaan vielä varmentaa kertaalleen.

Toki pitää muistaa, että mikä tahansa verkossa toimiva online-pörssi on altis hakkeroinneille. Yksikään kryptovaluuttojen markkinapaikka ei ole sataprosenttisen turvallinen.

KuCoin Shares?

KuCoin Shares -kryptovaluutta on nimensä mukaisesti osake, joka maksaa sinulle osinkoa. Kaikki kryptopörssit tekevät liikevaihtonsa treidauspalkkikoilla. Omistamalla KuCoin Shares -kryptovaluuttaa, saat joka päivä omistustasi vastaavan osan pörssin treidauspalkkioista. Vaikka päivätuotto on suhteellisen pieni suhteessa sijoitettuun pääomaan (ainakin tällä hetkellä, kun yhden Sharen hinta on noin 4 dollaria), on sekin kuitenkin pelkästään kotiinpäin. Jos siis jatkuva pieni kryptovaluuttavirta kiinnostaa, lue lisää KuCoin Shares -valuutasta.

Yhteenveto

Näin helppoa KuCoiniin rekisteröityminen on! Jos sinulle on kysymyksiä, voit lähettää niitä meille yhteydenottolomakkeemme kautta.

KuCoin

8.5

Arvosana

8.5/10