Missä Bitcoineilla voi maksaa

Mitä Bitcoineilla voi ostaa? Katso lista!

Kyllä, olet aivan oikeassa, jos sanot, että vuoden 2018 alkupuolella Bitcoin ei ole vielä oikeaasti ”käypää valuuttaa”. Sillä ei siis voi ostaa ihan mitä tahansa ihan mistä tahansa. Mutta yhä useampi verkkokauppa ja kivijalka on ottanut Bitcoinit (ja jopa muutamat muut kryptovaluutat) maksuvälineeksi.

Me listasimme alle mitä Bitcoineilla voi ostaa vuonna 2018. Lista ei ole täydellinen, joten jos bongaat jonkin kaupan, joka meidän listaltamme puuttuu, laita meille viestiä ja päivitämme listan!

  Kansainvälisesti

 • Overstock.com: Overstock on hyväksynyt Bitcoineja maksutapana jo vuoden 2014 tammikuusta alkaen. Verkkokaupasta voi ostaa kaikkea kannettavista tietokoneista ja televisioista tyynyihin asti. Tee ostoksia normaalisti ja kassalla vain valitset maksutavaksi kryptovaluutan.
 • Expedia.com: Kyllä, yksi maailman suurimmista online-matkanvaraussivustoista hyväksyy maksuiksi Bitcoinit. Artikkelin kirjoitushetkellä Bitcoinit kelpaavat vain hotellien varaamiseen, mutta toivottavasti maksutapa laajennetaan tulevaisuudessa myös lentoihin.
 • Bitcoin Real Estate: Voit ostaa kokonaisen asunnon Bitcoineilla, Litecoineilla tai Ethereumilla! Tarjolla on huimia luksus-huviloita Thaimaassa, Australiassa ja monessa muussa kohteessa.
 • eGifter: Voit ostaa eGifteristä lahjakortteja muun muassa Amazoniin, JCPennyyn, Sephoraan, Home Depot:iin ja moneen muuhun. Näin voit muuttaa Bitcoinisi lahjakortiksi, jonka voit käyttää vielä useammassa verkkokaupassa.
 • Gyft: Toinen lahjakorttikauppa, jonka valikoimista löytyy lahjakortteja yli 200 eri kauppaan. Ostokset tapahtuvat kätevästi suoraan Coinbase-kukkarosta.
 • Etsy: Alusta, jonka kautta tavalliset ihmiset ja pienet yritykset voivat myydä omia tuotteitaan. Noin satakunta eri myyjää hyväksyy jo Bitcoinit.
 • Shopify: Shopify on verkkokauppa-alusta, jonka avulla käyttäjät voivat luoda oman verkkokauppansa helposti ja nopeasti. Luonnollisesti kaikki verkkokaupat eivät automaattisesti hyväksy kryptovaluuttoja maksamiseen, mutta jokaisella Shopify-kaupalla on mahdollisuus lisätä kryptot maksutavaksi.
 • Newegg: Gadget-fanien lempikauppa Newegg hyväksyy Bitcoinit, kun maksat ostoksia, jotka ovat suoraan Neweggin myymiä. Sivustolla on myös Neweggin ulkopuolisia myyjiä, jotka käyttävät alustaa omien tuotteidensa myymiseen. Näiden myyjien ei ole pakko vastaanottaa kryptovaluuttoja maksuna.
 • KFC Canada: Kyllä, Kanadan KFC hyväksyy kryptovaluuttamaksut, kun ostat kanaa – tuote kulkee nimellä ”The Bitcoin Bucket”.
 • Virgin Galactic: Richarc Bransonin perustama Virgin Galactic myy matkoja avaruuteen Bitcoineilla.
 • Namecheap: Domaineja, palvelintilaa ja paljon muuta.
 • OkCupid: Treffisivusto, jonka käytön voit maksaa kryptoilla.

Näiden yllä mainittujen verkkokauppojen lisäksi myös muutama kivijalka hyväksyy maksutavaksi Bitcoinit. Suomessa Bitcoineja on alettu hyväksyä maksutapana jo useissa kivijalkamyymälöissä – suosittelemme tutustumaan Bittiraha.fi:n laajempaan listaan. Ulkomailla vaikkapa Helen’s Pizza (pizzeria Jerseyssä), A Class Limousine (limusiinipalvelu Newarkilla), Pembury Tavern (pubi Lontoossa), Old Fitzroy (pubi Sydneyssä), The Pink Cow (lounasravintola Tokiossa) ja moni muu pienempi ottaa jo kryptoja vastaan maksutapana.

Me myönnämme, että vielä artikkelin kirjoitushetkellä 2018 alkuvuodesta kryptovaluuttojen käyttäminen maksuvälineenä on hankalaa. Emme voi luvata, että jatkossa kryptovaluuttojen käyttö yleistyisi maksutapana – mutta ainakin itse toivomme, että yhä useampi verkkokauppa alkaa hyväksyä Bitcoineja, Ethereumia ja muita kryptoja maksutapana.

2 kommenttia

 1. Vilde
  Vilde at |

  Expedia ei enää hyväksy bitcoinia (loppui kesä 2018).
  Lennot esim abitsky.com ja destinia sekä airbaltic suoraan yhtiön sivuilta.
  Destinian kautta myös hotellit. Destinia toimii välillä huonosti, esim nyt ilmoittaa sertifikaattivirhettä. Maksu Bitpayn kautta, joka on hankalaa, vain muutama lompakko käy. Olen tehnyt n. 5 matkaa noiden kautta ja on toimiva, noita sivun ongelmia lukuunottamatta.

  Reply
 2. Tomi
  Tomi at |

  Seinäjoella toimiva pakettiautovuokraamo lainapaku.fi ottaa vastaan Bitcoineja maksuvälineenä.
  http://www.lainapaku.fi

  Reply

Jätä kommentti