Mistä ostaa NEO & miten – lue ohjeet!

NEO, joka tunnetaan virallisesti nimellä Antshares perustettiin vuonna 2014. NEO:n kehitystiimin visiona oli luoda alusta älysopimuksille ja olla Kiinan ensimmäinen open-source -lohkoketjuteknologia. Pidemmällä aikavälillä NEO:n ajatuksena on uudistaa kaupankäynti kokonaan yhdistämällä perinteisen talouden digitaaliseen ”älytalouteen”. Lohkoketjujen avulla NEO:n ajatuksena on hallinnoida talouden eri sopimuksia tehokkaalla, turvallisella ja laillisella tavalla.

Miten ostaa NEO?

Meidän mielestämme helpoiten ostat NEO:a Binancesta. Lue miten luoda tili Binanceen. Huomaathan, että sinun tulee myös luoda tili Coinbaseen. Sillä Binancessa et voi ostaa NEO:a suoraan euroilla tai luottokortilla. Binance toimii puhtaasti kryptovaluutoilla. Siksi sinun tulee ensin ostaa Coinbasessa Bitcoinia tai Ethereumia ja lähettää sitä Binancen tilillesi. Sitten voit Binancessa vaihtaa Bitcoinia tai Ethereumia NEO:on.

Yksinkertaisesti:

  1. Luo tili Coinbaseen ja Binanceen.
  2. Osta Coinbasessa Bitcoinia tai Ethereumia euroilla.
  3. Lähetä BTC / ETH Binanceen.
  4. Vaihda BTC / ETH Binancessa NEO:on

Osta NEO:a Binancesta!

”Älytalous”

Älytaloudessa ajatuksena on yhdistää digitaaliset varat, digitaalinen identiteetty ja älysopimukset kaikki yhdelle alustalle. NEO käyttää termiä ”Internet of Value” – verkko, jossa varat ja tieto liikkuvat kitkattomasti. Ajatus on, että uusi älytalous on hajautettu ja sitä eivät yksittäiset auktoriteetit tai hallitukset hallitse. Näin kaikki säännöt ja toiminnot verkossa ovat läpinäkyviä ja kaikille reiluja.

Tokenit

NEO-alustalla on kaksi eri tokenia: itse NEO ja NeoGas (GAS). Mikä niiden ero sitten on? NEO-verkko käyttää GAS:ia palvelumaksuna, kun lohkoketjua käytetään. Kun siis siirrät varoja tai rekisteröit älysopimuksia, se maksaa GAS:ia. Vaikka järjestelmä kuulostaa monimutkaiselta, on se rakennettu niin, että se on kaikille eduksi. Suosittelemme lukemaan NEO White Paperin, jos olet kiinnostunut järjestelmän yksityiskohdista.

Hyvä muistaa

  • Huomaa, että Suomessa saamasi myyntivoitot ovat verotettavaa pääomatuloa ja ne tulee ilmoittaa verottajalle.
  • Älä pelaa rahojasi! Älä sijoita virtuaalivaluuttoihin enempää kuin olet valmis häviämään.
  • Jos haluat varmistaa, että ostamasi NEO:t ovat turvassa, suosittelemme siirtämään ne netin ulkopuolelle kylmään lompakkoon.