Missing image

Northcrypto: Edullisin tapa ostaa kryptovaluuttoja kotimaisesta välityspalvelusta

Moni suomalainen haluaa suosia suomalaista monessa asiassa, ja niin myös kryptovaluuttoja ostaessa. Suomessa toimivia välityspalveluita on tällä hetkellä kaksi: Northcrypto ja Coinmotion. Näistä kahdesta selkeästi edullisempi ja helppokäyttöisempi on Northcrypto. Heidän välityspalkkionsa on n. 1,0% ja siihen ei tule enää mitään piilokustannuksia tai muita kaupankäyntimaksuja, vaan heidän Osta & Myy -sivullaan olevat kurssit sisältävät jo kyseessä olevan komission.

Miten luon tunnukset Northcryptoon?

Northcrypton kotisivujen etusivulla on keskellä ruutua Rekisteröidy -nappi, josta pääset rekisteröitymissivulle. Sinun ei tarvitse kuin täyttää omat tietosi, jonka jälkeen vaaditaan vielä tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautuminen vaaditaan rahanpesusäädösten ja -lakien vuoksi.

Miten käytän Northcryptoa?

Northcrypton välityspalvelua on todella helppo käyttää. Luotuasi tunnukset päädyt Oma tili -sivulle. Sieltä voit löytää haluamasi valuutan kohdalta Talleta -painikkeen (valkoinen plusmerkki vihreällä taustalla), jota painamalla saat erittäin selkokieliset ohjeet tallettaaksesi kyseistä valuuttaa. Huomaathan, että jos haluat tallettaa kerralla yli 5000€ edestä jotain valuuttaa, tulee sinun tehdä selvitys varojen alkuperästä rahanpesusäädöksistä johtuen. Tallettamasi varat näkyvät yleensä tililläsi saman tai seuraavan päivän aikana.

Kun rahat ovat tilillä, voit siirtyä Osta & Myy -sivulle, joka on erittäin pelkistetty ja helppokäyttöinen. Sinun tulee valita vain valuutta, jota haluat myydä sekä valuutta, jota haluat ostaa. Tämän jälkeen valitset vain summan ja klikkaat ”Tee kauppa”. Ja näin olet onnistunut tekemään kaupan ja ostanut valitsemaasi valuuttaa. Mikäli haluat nostaa tätä valuuttaa omalle tilillesi / omaan lompakkoosi, voit sen tehdä Oma tili -sivulta.

Mitä muuta Northcrypto tarjoaa?

Northcrypto tarjoaa nettisivustollaan kattavan tietopaketin, joka kattaa tietoja heistä itsestään, lohkoketjusta, kryptovaluutoista yleisesti sekä heidän tarjoamistaan valuutoista, Bitcoinista ja Litecoinista. Tämä tietopaketti on erinomainen yleispohja kryptovaluutoille ja se on erittäin helppolukuista. Näin ollen esimerkiksi alasta tietämätön voi saada siitä valtavan määrän tietoa, mutta kokenut kettu saattaa olla jo tietoinen näistä asioista. Joka tapauksessa suosittelen tutustumaan myös siihen. Tietoa-osio löytyy täältä: https://www.northcrypto.com/about.

Northcrypto tarjoaa myös mobiilisovellukset iOS:lle ja Androidille (Androidin julkaisu lähiaikoina). Mobiilisovellukset tarjoavat kehittyneempiä ominaisuuksia kokeneemmille käyttäjille, kuten kurssien tarkempaa seurantaa sekä oman portfolion hallintaa ja seuraamista. Voit ladata sovelluksen omaan mobiililaitteeseesi App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Mikä on Northcrypto ja kuka on sen takana?

Northcrypto Oy perustettiin vuonna 2018 EU:n rahoituksen tukemana ja se sai välityspalvelunsa julkaistua maaliskuussa 2019. Yritys kertoo henkilöstöllään olevan taustaa aina tietotekniikasta verkkomarkkinointiin ja rahoitusalaan. Heidän alustansa tavoitteenaan he ilmoittavat olevan kryptovaluuttojen ja muun lohkoketjuteknologian tokeneiden ostoprosessin yksinkertaistaminen tinkimättä kuitenkaan turvallisuudesta. Näin he pystyisivät mahdollistamaan kryptovaluuttojen ostoprosessin kelle tahansa huolimatta mahdollisesta tietoteknisen osaamisen puutteesta.

Northcrypton perustaja ja toimitusjohtaja on Ville Runola. Hän on entinen jääkiekkoilija, joka on tullut monelle tutuksi pelatessaan TPS:n organisaatiossa. Myöhemmin hän opiskeli ja pelasi myös Clarksonin yliopistossa valmistuen tietotekniikka pääaineenaan. Northcrypto on vielä melko pieni yritys ja Runolan lisäksi se työllistää päätoimisesti vain muutaman muun henkilön.

Yhteenveto

Northcrypto on erittäin helppokäyttöinen ja hinnaltaan kilpailukykyinen kotimainen palvelu, joka sopii erityisesti kryptovaluuttojen ostamiseen euroilla sekä aloittelijan treidaamiseen. He ovat melko lyhyessä ajassa saaneet hyvän, toimivan välityspalvelun julkaistua, mikä kertoo ammattitaitoisesta otteesta. Northcrypto toimii nimenomaan välityspalveluna, eli heillä on sopimus markkinatakaajan kanssa, joka toimittaa kaikki kryptovaluutat heidän palveluunsa. Tällä hetkellä palvelun valikoimastaan löytyy vain Bitcoin ja Litecoin, ja tämä on vielä sellainen asia mihin toivoisi pientä parannusta.

Northcryptoon pääset osoitteesta: https://www.northcrypto.com/

Jätä kommentti