TomoChain (TOMO)

TomoChain eli Tomo on julkinen Ethereum Virtual Machine eli EVM-yhteensopiva lohkoketju. Verrattuna vanhempiin klassisiin lohkoketjuihin, TomoChain on väitetysti halpa käyttää (transaktiokulut matalat), nopea (vahvistukset) ja turvallinen (double validation ja satunnaisuus).

Periaatteessa TomoChain on Ethereum-lohkoketjun forkki, mutta on vienyt skaalaamisen aivan uusiin sfääreihin ottamalla käyttöön erilaisen infrastruktuurin. TomoChain luottaa 150 Masternodeen ja hyödyntää Proof of Stake Voting (PoSV) konsensusta. Kehittäjien omien väitteiden mukaan tämä mahdollistaa lähes nollan suuruiset kulut ja jopa 2 sekunnin transaktioajat.

TOMO on TomoChainin token. Säilytystä varten on luotu erillinen TomoWallet, jota kehitetään yhdessä TomoChain-lohkoketjuteknologian kanssa. Tosin TomoWallet ei ole pakollinen, vaan voit ostaa TOMO:a suoraan Binancesta ja säilyttää sitä myös halutessasi siellä. Jos sinulla on vähintään 50 000 TOMO:a, voit myös hakea masternodeksi.

Kuten Ethereum-lohkoketjussa muutenkin, myös TomoChainiä voidaan hyödyntää Dappsien ja älysopimusten kanssa. Erillinen TomoScan mahdollistaa myös blokkien, transaktioiden, sopimusten, Dappien ja useiden muiden asioiden seuraamisen ja tutkimisen.

Tallettamalla 50k TOMO:a ja ryhtymällä masternodeksi, voit tienata 30 % vuotuista korkoa. Vastaavasti ”Staking as voter” vaihtoehdossa voit tienata jopa 7 % korkoa vuosittain.

Voit ostaa TOMO-tokenia kätevästi Binancesta.

Siirry Binanceen >>