TRON (TRX) – mikä se on ja miten ostaa TRON:ia

Tron (TRX) on lohkoketjuteknologiaan perustuva alusta, jonka tarkoituksena on hajauttaa sisältöjen jakaminen Internetissä niin, että muusikot, kirjailijat, taiteilijat ja muut luovan työn tekijät voivat julkaista materiaaliaan verkossa ilman välikäsiä kuten Applea, YouTubea tai Facebookia. Ajatus perustuu hajautettuun tallennusjärjestelmään, jonka kautta kuka vain voi julkaista omaa tai tallentaa omaa dataansa (eli esimerkiksi taidettaan). Huomaathan, että TRON on alusta ja sillä käytettävä valuutta on itse asiassa Tronix.

Tron on alusta. Tronix on kryptovaluutta.

Mistä ostaa Tron? (TRX)

Voit ostaa TRON (TRX):ia kätevästi Binancesta. Lue Binance opas tästä tai luo tili sivustolle klikkaamalla linkkiä alla.

Huomaathan, että Binancessa et voi tehdä suoria euro- tai dollaripohjaisia ostoksia. Sinun tulee siis ensin ostaa muita kryptoja kuten Ethereumia tai Bitcoinia ja lähettää niitä Binanceen. Sen jälkeen voit Binancessa vaihtaa Bitcoinisi tai Ethereumisia Troniin. Lue yllä linkitetty opas. Se sisältää ohjeet siihen miten varoja talletetaan Binanceen.

Yksinkertaisesti:

  1. Luo tili Coinbaseen ja Binanceen.
  2. Osta Coinbasessa Bitcoinia tai Ethereumia euroilla.
  3. Lähetä BTC / ETH Binanceen.
  4. Vaihda BTC/ ETH Binancessa Troniin (TRX)

Osta Tronia Binancesta!

Miten säilyttää?

Voit halutessasi toki säilyttää TRON-omistuksesi Binancen verkkolompakossa. Sinun kannattaa kuitenkin muistaa, että verkossa sijaitsevat pörssien lompakot – ja jopa omalla koneellasi pyörivät omat lompakkosi – voivat periaatteessa olla hakkeroitavissa. Toki pörssit kuten Binance, Coinbase, KuCoin, Bitfinex ja muut ovat panostaneet turvallisuuteen paljon.

Jos kuitenkin haluat olla sataprosenttisen varma, että omistuksiasi ei voida hakkeroida, kannattaa TRON (TRX) -varat siirtä niin sanottuun kylmään lompakkoon eli offline wallettiin. Näistä suosituin on Ledger Nano S.

Mitä pitää muistaa, kun ostaa TRON?

On hyvä pitää nämä asiat muistissa.

  • Älä ikinä sijoita kryptovaluuttoihin enempää kuin olet valmis häviämään. Ne ovat vielä tällä hetkellä erittäin herkkiä heilahtuleille.
  • Myyntivoitot ovat veronalaista tuloa ja ne tulee itse ilmoittaa verottajalle.
  • Jos haluat varmistaa, että TRON (TRX) -varasi ovat turvassa, siirrä kolikot niin sanottuun kylmään lompakkoon.
  • Käytä TRON:n ostamiseen vain turvallisia ja tunnettuja pörssejä. Suosittelemamme Binance on mielestämme paras vaihtoehto.

Nyt tiedät mistä ja miten ostaa TRON (TRX) -kryptovaluuttaa (tai oikeastaan Tronixia, koska kuten muistat, jos luit koko artikkelin – TRON on alusta ja Tronix on itse kryptovaluutta).