Verge (XVG) – mistä ostaa Vergeä ja mikä se on

Verge on kryptovaluutta, joka kehittäjätiimin mukaan on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön. Se parantaa Bitcoinin alkuperäistä lohkoketjua ja pyrkii tarjoamaan näin sekä yrityksille että yksityisille käyttäjille nopeat, tehokkaat ja hajautetut varansiirrot – samalla suojaten kaikkien osapuolten henkilöllisyyden.

XVG on erittäin nopea, sillä SPV (Simple Payment Verification) kykenee käsittelemään lähes kaikki siirrot alle 5 sekunnissa. Verge käyttää viittä eri proof-of-work algoritmiä noin 30 sekunnin lohkoajoilla. Näin eri tyyppisillä louhijoilla varustetut käyttäjät voivat kaikki yhtälailla varmentaa lohkoketjua.

Mistä ostaa Vergeä?

Helpoiten ostat Vergeä Binancen kautta. Lue miten Binance rekisteröityminen onnistuu. Oppaassamme selitämme myös miten siirrät varoja Binanceen. Vergeä ei nimittäin voi ainakaan vielä ostaa suoraan euroilla. Sinun pitää siis ensin ostaa Bitcoinia tai Ethereumia toisessa pörssissä (esim. Coinbase) ja sitten siirtää niitä Binanceen. Vasta tämän jälkeen voit vaihtaa Bitcoinit tai Ethereumin Vergeen. Lue alta miten Vergen ostaminen onnistuu.

Yksinkertaisesti:

  1. Luo tili Coinbaseen ja Binanceen.
  2. Osta Coinbasessa Bitcoinia tai Ethereumia euroilla.
  3. Lähetä BTC / ETH Binanceen.
  4. Vaihda BTC/ ETH Binancessa Vergeen (XVG)

Osta Vergeä Binancesta!

Yksityisyyttä kaipaaville

Verge piilottaa kaikki IP-osoitteet: sekä lähettäjän että vastaanottajan. Tämä tapahtuu TOR-verkon kautta. Kuitenkin pelkkä TOR-verkon siirtojen salaamiseen ei riitä, jos halutaan 100-prosenttista anonyymiyttä. Vaikka lähettäjän ja vastaanottajan IP-osoitteet olisivatkin salattuja, voidaan lohkoketjusta silti yhä nähdä mistä lompakosta Vergeä on lähetetty, mikä osoite sen vastaanottaa ja paljonko XVG:tä siirretään. Transaktiot ovat siis yhä lohkoketjussa näkyvillä.

Tätä varten Vergen tiimi kehitti niin sanotun Wraith-protokollan.

Wraith Protocol

Vergen niin sanottu Wraith-protokolla on nyt julkaistu. Wraith Protocol on teknologia, joka antaa julkaisijan vaihtaa julkisten ja yksityisten siirtojen välillä Vergen lohkoketjussa. Kun Wraith Protocol on päällä, kaikki siirtojen data on piilotettua.

Kun Wraith Protocol on päällä, siirto tapahtuu yhä TOR-verkon yli. Näin lähettäjän ja vastaanottajan IP-osoitteet eivät ole tunnettuja. Mutta lisäksi sekä lähettäjän että vastaanottajan lompakkojen osoitteet on salattu. Transaktiosta voidaan nähdä vain sen suuruus (esim. 1000 XVG), mutta ei mitään muuta.